Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на тонколони на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на тонколони на 147

Здравейте колеги някой може ли да ми кажи как да си сменя говорителите . На 146 имат болчета и е лесно а на 147 трябва да смъквам кората ли за да ги сменя ... Благодаря предварително
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 105hp (бившата)

Alfa Romeo 146 1.6 TS 120hp

Да. Отвиваш всички видими болтове, както и тези под капачетата на дръжките, на шофьорската има и болтче, което държи панела с управлението на стъклата, и стигаш до колоните. Внимавай да не счупиш щипките докато дърпаш кората.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
      Да. Отвиваш всички видими болтове, както и тези под капачетата на дръжките, на шофьорската има и болтче, което държи панела с управлението на стъклата, и стигаш до колоните. Внимавай да не счупиш щипките докато дърпаш кората.
      Стига бе, не се ли маха решетката с една тънка отверка?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Стига бе, не се ли маха решетката с една тънка отверка?
        Е ти нали си имал и този модел Алфа!?Е като махнеш решетката после как ще свалиш оригиналните и сложиш другите през дупката ли ?Италианците казват на това "roba da matti"
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Е ти нали си имал и този модел Алфа!?Е като махнеш решетката после как ще свалиш оригиналните и сложиш другите през дупката ли ?Италианците казват на това "roba da matti"
          Абе нея я кара баща ми и не е при мен. Мислех, че е като на 156, т.е. няма нужда да свалям кората

Comment

Според мен проблема е, че пръстите ти доста често изпреварват мисълта. Като цяло говоря

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
              Според мен проблема е, че пръстите ти доста често изпреварват мисълта. Като цяло говоря
              А дали някой те пита? А и май имам по-добра мисъл. И все пак погледни дали не се маха предпазната решетка.
              П.П.
              Сега разгледах Е-лърна. Наистина се сваля цялата кора. Ебати простотията
              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 16:55.

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 21:42.

Comment

Могат да се сложат всякакви колони, но трябват адаптери. Аз имам едни останали от GT-то. Те изнасят говорителя около 3см напред и може да се сложи и доста висок клас система.
                  www.facebook.com/workshox

Comment

...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 21:43.

Comment

Адаптерите изкарват говорителите толкова напред, че си остават пак зад оригиналните решетки на корите. В спорове не ми се влиза. Правено е достатъчно пъти.

Comment

...
                        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 21:44.

Comment

И аз съм слагал едни pioneer-и с големи магнити на мястото на оригиналните.
                          Става с импровизация и handmade фланци.
                          Трябва да се отреже само стърчащата пластмасова пръчка по средата на решетките (отвътре).
                          156 2.0TS

Comment

...
                            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 21:45.

Comment

Може и с побългаряване. Е такива имам 2 чисто нови. Само трябва да ги намеря.
                              Attached Files
                              Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 19:51.

Comment

Working...
                              X