If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги някой може ли да ми кажи как да си сменя говорителите . На 146 имат болчета и е лесно а на 147 трябва да смъквам кората ли за да ги сменя ... Благодаря предварително
Да. Отвиваш всички видими болтове, както и тези под капачетата на дръжките, на шофьорската има и болтче, което държи панела с управлението на стъклата, и стигаш до колоните. Внимавай да не счупиш щипките докато дърпаш кората.
Да. Отвиваш всички видими болтове, както и тези под капачетата на дръжките, на шофьорската има и болтче, което държи панела с управлението на стъклата, и стигаш до колоните. Внимавай да не счупиш щипките докато дърпаш кората.
Стига бе, не се ли маха решетката с една тънка отверка?
Стига бе, не се ли маха решетката с една тънка отверка?
Е ти нали си имал и този модел Алфа!?Е като махнеш решетката после как ще свалиш оригиналните и сложиш другите през дупката ли ?Италианците казват на това "roba da matti"
Е ти нали си имал и този модел Алфа!?Е като махнеш решетката после как ще свалиш оригиналните и сложиш другите през дупката ли ?Италианците казват на това "roba da matti"
Абе нея я кара баща ми и не е при мен. Мислех, че е като на 156, т.е. няма нужда да свалям кората
Според мен проблема е, че пръстите ти доста често изпреварват мисълта. Като цяло говоря
А дали някой те пита? А и май имам по-добра мисъл. И все пак погледни дали не се маха предпазната решетка.
П.П.
Сега разгледах Е-лърна. Наистина се сваля цялата кора. Ебати простотията
Могат да се сложат всякакви колони, но трябват адаптери. Аз имам едни останали от GT-то. Те изнасят говорителя около 3см напред и може да се сложи и доста висок клас система.
Адаптерите изкарват говорителите толкова напред, че си остават пак зад оригиналните решетки на корите. В спорове не ми се влиза. Правено е достатъчно пъти.
И аз съм слагал едни pioneer-и с големи магнити на мястото на оригиналните.
Става с импровизация и handmade фланци.
Трябва да се отреже само стърчащата пластмасова пръчка по средата на решетките (отвътре).
Comment